Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Το Café Molecule στη Νέα Υόρκη πουλάει μόνο νερό

To Café «Molecule» έχει μόνο ένα πράγμα στον κατάλογό του: Νερό.

O συνιδιοκτήτης Adam Ruhf υποστηρίζει ότι είναι κάτι το ουσιώδες. «Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 60%-70% νερού. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους ανθρώπους να πίνουν καθημερινά νερό και αισθανόμαστε ότι η κατανάλωση του πιο αγνού νερού προσφέρει τα καλύτερη οφέλη στην υγεία» δηλώνει ο ίδιος.

Το οξυγόνο του νερού περνάει από επεξεργασία εφτά σταδίων και στη συνέχεια το αγνό προϊόν μεταφέρεται μέσω μιας βρύσης. Κάθε ποτήρι κοστίζει ένα δολάριο ενώ τα 3,78 λίτρα νερού κοστίζουν $3. Σημειώνεται ότι οι ιδιοκτήτες μπορούν να προσθέσουν και θρεπτικά συστατικά, με επιπλέον όμως κόστος.

Ο Adam Ruhf δηλώνει: «Δίνουμε στους πελάτες την επιλογή να ενισχύσουν το νερό τους με βιταμίνες , μεταλλικά στοιχεία και συμπληρωματικά. Μπορείς να προσθέσεις ισορροπημένο pH, ηλεκτρολύτες και να διαμορφώσεις το νερό σου με όλα τα φυσικά συστατικά με υγιή τρόπο.»

Τι πιστεύουν όμως οι πελάτες; Ο Joe Corrado υποστηρίζει ότι «είναι πολύ καλό και καθαρό», ενώ ο Carl Hymans λέει ότι « είναι πολύ εντυπωσιακό επειδή η καθαριότητα και η αγνότητα του νερού είναι σημαντικό γεγονός».

Τέλος, οι ιδιοκτήτες θέλουν να μάθουν τους πελάτες τους και να ανακυκλώνουν, ενθαρρύνοντάς τους να φέρνουν τα δικά τους πλαστικά μπουκάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου