Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΚΑΜΙΝΗΣ-ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ Αντιναζιστικό

Συλλαλητήριο Σάββατο 17 Μάρτη

Συγκέντρωση Προπύλαια 2μμ


Συναυλία 4μμ ,Θεατρικά δρώμενα στον Άγιο Παντελεήμονα



ΚΑΜΙΝΗΣ-ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΟΛΟΙ, ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΡΤΗ, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ 2ΜΜ, ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ-ΣΥΝΑΥΛΙΑ  4ΜΜ

Οι  άθλιες μεθοδεύσεις του Δημάρχου Αθήνας Γ.Καμίνη να συνεργαστεί με την Αστυνομία του Χρυσοχοίδη  για την απαγόρευση του συλλαλητηρίου στις 17 Μάρτη κατά των νεοναζιστικών πογκρόμ στον Άγιο Παντελεήμονα είναι μια πρόκληση στα δημοκρατικά αισθήματα όλων μας. Ηδη η ΓΣΕΕ, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, κινήσεις δημοκρατικών δικαιωμάτων καταγγέλλουν τις μεθοδεύσεις απαγόρευσης που κλιμακώθηκαν με την επερώτηση-φασιστική πρόκληση  Πλεύρη στη Βουλή.

Αυτό το συλλαλητήριο είναι συνέχεια των αγώνων που δίνει η εργατική τάξη και η νεολαία για να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα μας απέναντι στη λαιμητόμο των Μνημονίων της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σε βάρος των μισθών, των συντάξεων, των συλλογικών συβάσεων, της παιδείας και της Υγείας. Η εργατική τάξη στην Ελλάδα έχει μνήμη του ρόλου των γερμανοτσολιάδων συνεργατών των ναζί στη κατοχή, της χούντας αλλά και τα εγκλήματα των ναζί με τα Νταχάου και το Β Παγκόσμιο Πόλεμο που κόστισαν τη ζωή σε εκατομμύρια. Σήμερα, που επιχειρούν να παίξουν το ρόλο του τραμπούκου και του απεργοσπάστη, του διώκτη αριστερών και μεταναστών είναι καιρός να τους σταματήσουμε, να εμποδίσουμε τα εγκλήματα τους στις γειτονιές. Στα μαχαιρώματα μεταναστών οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής πρόσθεσαν ξανά και τις επιθέσεις κατά αριστερών, όπως πρόσφατα στο Πειραιά παίρνοντας μαζική ενωτική απάντηση. Και έτσι θα συνεχίσουμε.

Δεν θα αφήσουμε τη κυβέρνηση να παίζει το χαρτί του ρατσισμού κατά των μεταναστών, να βάζει τη Αστυνομία να συνεργάζεται σε καθημερινές ρατσιστικές επιθέσεις.

Καλούμε τα συνδικάτα, τις δημοτικές κινήσεις, τους φοιτητικούς  συλλόγους, τις λαϊκές συνελεύσεις να καταδικάσουν τις απαγορεύσεις Καμίνη-Χρυσοχοίδη και να δώσουν δυναμικό παρών στο αντιναζιστικό συλλαλητήριο το Σάββατο 17 Μάρτη στα προπύλαια 2μμ και στην συναυλία στο Άγιο Παντελεήμονα στις 4μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου